Zoelen

Blauwe vlag 2019!

Ook dit jaar is bewezen dat wij over schoon, veilig en goedgekeurd water beschikken. Wij hadden natuurlijk niet anders verwacht en zijn hier supertrots op!

blauwe vlag.jpg

Wipeout Kids

Vol trots presenteren wij het eerste Wipeout Kids speelpark van Nederland!! Beldert Beach is namelijk geselecteerd door Endemol als dé exclusieve aanbieder van Wipeout in Nederland (klik hier voor het officiële parcours voor volwassenen) … maar dan speciaal voor kinderen! Een prachtig parcours met twintig uitdagende en spectaculaire ObstaclesEn hun ouders? Die kunnen ondertussen lekker chillen in de beachclub.

wipeout kids

Kinderfeestje

Een Wipeout Kids kinderfeestje is veel méér dan alleen een feestje! We bezorgen jou en je vriendjes écht een topdag.

Je mag gebruikmaken van alle Obstacles van Wipeout Kids! Je krijgt een speluitleg en een prijsuitreiking aan het einde van de dag. En heb je trek gekregen van al die leuke activiteiten? Dan is het tijd voor je Crash, Splash & Smack Meal!

Je kunt je tickets online bestellen; je krijgt ze vervolgens zo snel mogelijk thuisgestuurd. En wees gerust: bij slecht weer mag je je feestje gewoon kosteloos verplaatsen!

Lees meer
kinderfeest

Groepen & Schoolreisjes

Schoolreisjes zijn natuurlijk altijd leuk, maar met Wipeout Kids zijn ze onvergetelijk! Een heerlijk dagje waarbij je ook nog eens alle Obstacles van Wipeout Kids kunt uitproberen. Jump over de Sweepers, trotseer de Big Red Balls en roetsj over de Slippery Slide… Vet gaaf! Er is een grote tent waar je even kunt schuilen en waar je spullen altijd droog liggen. En werken de weergoden helemaal niet mee? Dan mag je je uitje gewoon naar een andere dag verplaatsen.

Wipeout Kids is leuk voor kinderen tot en met 12 jaar (groep 8).

Lees meer
schoolreisje

Openingstijden & Tickets

Mei t/m augustus: dagelijks van 10:00 - 19:00 uur.
(In april en september op: Woensdag van 12:00 - 19:00 uur. Weekend: van 10:00 - 19:00 uur.)

De entree is €8,- per persoon (+ €0,50 voor een betaalpasje als je die nog niet hebt). Voor groepen vanaf acht personen is het mogelijk om online je tickets te bestellen. 
Kom je na 16.00 uur? Dan kost een dagkaart maar €5,50.
Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen!

Bestel je kaarten online
vacature bb

Jaarkaart/
Gezinspakket

Ga je regelmatig naar Wipeout Kids? Met een jaarkaart krijg je een heel seizoen toegang voor €37,50! Verleng je jaarkaart aan het einde van het seizoen en ontvang 10% korting op je volgende jaarkaart. 
Na 1 jaar: €33,75
Na 2 jaar: €30,-
Na 3 jaar: €27,50
LET OP: De jaarkaart/het gezinspakket is alleen online te bestellen!

TIP: Laat je jaarkaart(en) van 2018 en eerder doorlopen via automatische incasso en betaal de oude, voordelige prijs!

Voordelig pakket voor gezinnen: 4 jaarkaarten voor de prijs van 3!

Jaarkaart of gezinspakket bestellen

Cashless

Bij Wipeout Kids werken we volledig cashless: bij alle horecapunten op ons terrein kun je met een speciale pas betalen. Bestel online je jaar- of betaalpas en vermijd de drukte, je kan namelijk direct door de fastlane en hoeft niet meer in de rij te staan. De pas kan je zowel online als op ons terrein (in de shop of bij The Beach Club) opladen.

Heb je aan het eind van je dag nog geld over? Geen zorgen: het saldo op je pasje is onbeperkt geldig.

Laad je pas online op
Cashless

Shop

Stel je eigen Wipeout outfit samen in onze shop! Een super gaaf T-Shirt, sweatset, tutu en nog veel meer! Echte musthaves die alleen bij ons te verkrijgen zijn! Laat iedereen zien YOU DID IT offf... GOING TO DO IT!

shoppen
package2

In de media

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Wipeout Kids is gewoon een fantastische plek om te vertoeven. Het is dan ook niet gek dat ons strand regelmatig in de media verschijnt.

Al diverse televisiepresentatoren, journalisten, bloggers, vloggers en andere BN’ers brachten ons terrein de afgelopen jaren een bezoekje. Ook Kidsweek kwam voorbij om al onze Wipeout Obstacles te testen (klik links op de afbeelding).

Your Host

Voormalig model én presentatrice van het Nederlandse tv programma Wipeout, Wytske Kenemans, is de host tijdens je dag. Zij is regelmatig live op de locatie.

'Ik verheug mij nu al op jullie komst, it's going to be a smack fest!', liefs Wystke, your host!

Wystke

Horeca

Je kan gezellig bij ons blijven eten!

Geniet van heerlijke hapjes en drankjes bij The Beachclub, haal een snack bij de kiosk of BBQ @ the beach! De horecafaciliteiten zijn open afhankelijk van de drukte/het weer.

Meer info
banner mobile

Endemol Licentie

De Holland Evenementen Groep is geselecteerd door Endemol als exclusief licentiehouder van Wipeout Nederland! Dit betekent dat je alleen bij ons terecht kan voor het enige echte Wipeout Kids! 

Laat je dus niet misleiden! Het format, de obstacles, de beleving: alles is echt én zoals het hoort te zijn.

That will leave a Mark!

endemol+licentie-zwart
Veilig boeken en betalen
 • logo1
 • logo2
 • logo3
 • logo4
 • logo5
 • Greenkey-goud
 • rapidssl_seal-1
Te zien en te horen bij
 • Radio 538
 • Slam FM
 • Sublime FM
 • 100% NL
 • Radio 10
1473