Zoelen
afbeelding 4

Schoolreisje

Schoolreisjes zijn natuurlijk altijd leuk, maar met Wipeout Kids zijn ze onvergetelijk! Een heerlijk dagje waarbij je ook nog eens 20 spectaculaire Obstacles van het populaire TV-programma Wipeout kunt proberen, maar dan speciaal voor kinderen! Spring over de Sweepers, trotseer de Big Red Balls en roetsj over de Slippery Slide… Een vet cool uitje voor kinderen tot 13 jaar! Wipeout bevat sportieve-, competitie- en teambuildingonderdelen: leuk & leerzaam!

Wipeout Hill

Tickets

Vanaf 8 personen kun je tickets online bestellen; we sturen de pasjes zo snel mogelijk toe. Voor grote groepen kunnen we in overleg op gesloten dagen open gaan. Tip: ga voor het feestpakket! Slecht weer? Geen nood! We hebben een grote tent waar je even kan schuilen en waar je spullen droog liggen! Zit het weer helemaal niet mee? Dan mag je de tickets gewoon kosteloos verplaatsen. Breng je ons wel even op de hoogte van de nieuwe datum via een mailtje naar info@wipeoutkids.nl?

Speciale wensen of kom je niet helemaal lekker uit qua budget? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee om er een geslaagd schoolreisje van te maken! info@wipeoutkids.nl of bel: 0344 - 745403

Bestel Tickets
Bekijk de coolste foto's
  • profiel
  • profiel
  • profiel
Bekijk ze allemaal
MAAK ER ÉCHT EEN FEEST(PAKKET) VAN!

Een dagje Wipeout Kids wordt pas écht leuk met een grote groep. Natuurlijk kun je je dagje uit zelf organiseren; toegang tot het strand kost je dan €8,- p.p. Maar je kan je uitje natuurlijk ook door óns laten organiseren en heerlijk genieten van het feestpakket!

Het feestpakket is speciaal bedoeld voor échte feestvierders. Jullie worden ontvangen, krijgen uitgebreid uitleg over de verschillende spellen en leven natuurlijk toe naar een heuse prijsuitreiking aan het einde van de dag. Tussendoor kunnen jullie bovendien genieten van een lekker Crash, Splash & Smack Meal (pannenkoek, drankje en een ijsje)!

Voor het feestpakket betaal je €15,50 per persoon. Een echte aanrader dus!

Bekijk ook de andere labels van de Holland Evenementen Groep:
Become a wipeout kids fan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Wipeout Kids-nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

1556